Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αντικλεπτικά Συστήματα Ασφαλείας από την PROTECT

Προστατέψτε τον επαγγελματικό σας χώρο με τα συστήματα ασφαλείας απο την PROTECT. Το Protect είναι το μοναδικό σύστημα που προστατεύει την περιουσία σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ο ακόλουθος:

Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνό καπνό, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.
Η φιλοσοφία της Protect στηρίζεται στην ιδέα πως "Δεν μπορούν να κλέψουν, αν δεν μπορούν να δουν".

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του καπνού είναι από νερό και γλυκόλη. Ο καπνός είναι άοσμος και οικολογικός, δεν προξενεί κανένα πρόβλημα στην υγεία ( έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό) και πάνω απ' όλα είναι πλήρως εξατμιζόμενος, χωρίς να αφήνει ίχνη και κατάλοιπα. Μετά την ενεργοποίηση του μηχανήματος απλά αερίζουμε το χώρο, δεν χρειάζεται να καθαρίσουμε τις βιτρίνες. Ούτε προξενεί βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές ενώ δεν αντιδρά και δεν επηρεάζει κανένα μέταλλο και δεν αφήνει οσμές.

Όλα τα μηχανήματα καπνού ασφαλείας Protect μπορούν εύκολα και χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση και γωνία -- στον τοίχο ή το ταβάνι. Μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από ψευδοροφές αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα για την εκτόνωση του καπνού στον προστατευόμενο χώρο. Έτσι διατηρούμε την αισθητική του χώρου χωρίς να περιορίζουμε τις δυνατότητες της μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου